Ik ben Rick van den Berg, een gepassioneerde Chef-kok uit het Westland, waar mijn liefde voor koken begon tussen de prachtige producten die hier groeien. Op mijn 15e stond ik al in de keuken, en sindsdien heb ik op alle culinaire niveaus gewerkt.
Na mijn klassieke Franse opleiding heb ik mijn horizon verbreed door mijn inspiratie te halen uit ingrediënten en gerechten van over de hele wereld. Mijn carrière heeft me over de globe geleid, van exotische eilanden tot de mooie bergen van Zwitserland.
Nu organiseer ik unieke pop-up diners en ben ik in te huren voor privé diners en bedrijfsevenementen. Hier kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten en unieke eetervaringen bieden die elke keer weer anders zijn. Van een verfijnd zeven-gangen diner tot een ontspannen BBQ in de achtertuin, ik pas mijn menu's aan op de wensen en smaken van mijn gasten.
Laat je meevoeren op een smakelijke reis en geniet van heerlijk eten in een gezellige en unieke setting.
Itadakimasu